Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 105 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 400 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 250 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 15 g d'huile d'olive
- 2 brins de basilic frais
- 1 c. à soupe de moutarde
- 15 g de gruyère, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374.1 kJ / 328.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 712.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10 min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Calzone chèvre et miel
2 godz. 15 min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 godz. 35 min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Gratin dauphinois aux cèpes
1 godz. 30 min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 Min
Tarte Tatin de tomates
1u.
Feuilletés aux olives
40min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min