Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchetti
- 500 g di acqua
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 5 foglie di menta a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 5 foglie di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1988.7 kJ / 475.2 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 80.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 644.5 mg
Alternativní recepty
Spatzle di farro con speck e zucchine
40 Min
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Pizza al caprino e peperone crusco
26h 15min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 Std. 5 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min