Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spatzle
- 500 g di acqua
- 330 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e tagliati a metà
- 375 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sugo allo speck
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2623.3 kJ / 627 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 36.7 g
- Nasycený tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 0.5 mg
Alternativní recepty
Spatzle agli spinaci
1u.
Gnocchi bicolore
2h
Spatzle rosa con triglie e piselli
1u.
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Spatzle verdi alla carbonara
1u.
Spatzle di zucca con salsiccia
1u.
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1u.