Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sablée alle mandorle
- 320 g di farina tipo 00
- 30 g di mandorle pelate
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 uovo
- 3 g di sale
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di speck a cubetti
nebo 100 g di pancetta a cubetti - 350 g di zucchine a pezzi (3 cm circa)
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1326.6 kJ / 317.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 353.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Crostata salata multicolore
1h
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Lasagne di zucca
1h
Insalata veloce con verdure crude
15min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min