Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 60 g
- Nasycený tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1913.8 mg
Alternativní recepty
Red onion relish
50 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Peppercorn sauce
20min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 Std. 20 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Mint sauce
5min
Mushroom sauce
20min
Sage and black garlic butter
10 Min
Traditional gravy
25 min