Rosemary and eschalot gravy

Rosemary and eschalot gravy

3.8 53 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
300 g

Suroviny

  • olive oil
    1 tbsp
  • eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
    8
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long)
    2 - 3 sprigs
  • red wine
    120 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    ½ tbsp
  • water
    250 g
  • cornflour
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 300 g

Sodík 798.5 mg
Protein 13.5 g
Kalorie 3976.4 kJ / 950.4 kcal
Tuk 54.9 g
Vláknina 16.2 g
Nasycený tuk 27.7 g
Sacharidy 88 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...