
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 950.4 kcal / 3976.4 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 54.9 g
- Sacharidy
- 88 g
- Vláknina
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 27.7 g
- Sodík
- 798.5 mg
Alternativní recepty
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Traditional gravy
25 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Diane sauce
20 Min
Mushroom sauce
20 Min