Rosemary and eschalot gravy
TM6 TM5

Rosemary and eschalot gravy

3.8 ( 44 hodnocení )

Suroviny

  • 1 tbsp olive oil
  • 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
  • 50 g unsalted butter cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
  • 120 g red wine
  • ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 1 tsp cornflour
  • ½ tsp ground black pepper adjust to taste

Nutriční hodnoty
na 300 g
Kalorie
950.4 kcal / 3976.4 kJ
Protein
13.5 g
Tuk
54.9 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
16.2 g
Nasycený tuk
27.7 g
Sodík
798.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty