Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 60 g
- Nasycený tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1913.8 mg
Alternativní recepty
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Cauliflower gratin
1 Std.
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Retro prawn cocktail
20min
Traditional gravy
25 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min
Mushroom sauce
20min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min