Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 2590 kJ / 615 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 60 g
- Nasycený tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1913.8 mg
Alternativní recepty
Pea and ham soup
2h 20min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Barbecue sauce
1h 40min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Peppercorn sauce
20 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Mushroom sauce
20 min
Mint sauce
5 min
Traditional gravy
25 min
French dressing
5 min
Diane sauce
20 min