Zařízení & příslušenství
Rosemary and eschalot gravy
Příprava 10min.
Celkový 30min.
300 g
Suroviny
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 300 g
Sodík
798.5 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Tuk
54.9 g
Vláknina
16.2 g
Nasycený tuk
27.7 g
Sacharidy
88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mint sauce
5min.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min.
Caramelised onion jam gravy
2hod. 5min.
Curried almonds
25min.
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4hod. 35min.
Beef brisket chilli con carne
7hod.
Sausage sizzle with beer braised onions
1hod. 15min.
Traditional gravy
25min.
Meatloaf with onion gravy
1hod. 30min.
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2hod. 10min.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min.
Pea and ham soup
2hod. 20min.