Zařízení & příslušenství
Rosemary and eschalot gravy
Příprava 10min.
Celkový 30min.
300 g
Suroviny
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 300 g
Sodík
798.5 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Tuk
54.9 g
Vláknina
16.2 g
Nasycený tuk
27.7 g
Sacharidy
88 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Hollandaise sauce
15 Min
Traditional gravy
25 Min
Pineapple parcels
1 Std.
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Parsnip and bean mash
25 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Sage and black garlic butter
10 Min