Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 795 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Chunky bolognese
50min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Chilli con carne
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min