Kompatibilní verze
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protein
- 120.4 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 997 mg
Alternativní recepty
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Cottage pie
1h 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Traditional gravy
25 Min
Retro prawn cocktail
20 min
Rhubarb crumble
45min
Sage and black garlic butter
10 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 godz. 15 min
Traditional sausage rolls
50 min