Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g vegetable oil
- 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
- ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
- 600 g water
- 30 g tomato paste
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 4 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp sea salt
- 500 g gnocchi (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2724 kJ / 651.1 kcal
- Protein
- 50.9 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 713.6 mg
Alternativní recepty
Apricot Chicken
35 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20 phút
Family Meatloaf
1h 10min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Beef Stroganoff
1h
Lamb sausage ragu
30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min