Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
- 60 克 紅蘿蔔, 切塊(約2公分)
- 60 克 板豆腐, 擠乾水份,切塊
- 60 克 高麗菜葉, 切塊
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 635 kJ / 151 kcal
- Protein
- 19.92 g
- Sacharidy
- 10.92 g
- Tuk
- 3.06 g
- Vláknina
- 2.7 g