Zařízení & příslušenství
雞肉豆腐漢堡排
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
1 完整食譜
Suroviny
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時60 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)60 克
-
板豆腐 擠乾水份,切塊60 克
-
高麗菜葉 切塊60 克
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
19.92 g
Kalorie
635 kJ /
151 kcal
Tuk
3.06 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
10.92 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
嬰幼兒副食品
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan