雞肉豆腐漢堡排

雞肉豆腐漢堡排

2.3 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
1 完整食譜

Suroviny

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    60 克
  • 板豆腐 擠乾水份,切塊
    60 克
  • 高麗菜葉 切塊
    60 克
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 19.92 g
Kalorie 635 kJ / 151 kcal
Tuk 3.06 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 10.92 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...