雞肉豆腐漢堡排
TM5 TM6

雞肉豆腐漢堡排

2.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 60 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約1小時
  • 60 克 紅蘿蔔, 切塊(約2公分)
  • 60 克 板豆腐, 擠乾水份,切塊
  • 60 克 高麗菜葉, 切塊
  • 500 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 份食譜
Kalorie
635 kJ / 151 kcal
Protein
19.92 g
Sacharidy
10.92 g
Tuk
3.06 g
Vláknina
2.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty