Zařízení & příslušenství
蔥爆牛柳
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
牛腰內肉 切條(約1公分x5公分)300 克
-
醬油膏20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
油30 克
-
蔥 切段(5公分)50 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
-
薑 切片10 克
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.4 g
Kalorie
775.7 kJ /
185.6 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan