皮蛋海陸粥

皮蛋海陸粥

4.6 36 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 高湯
    1600 克
  • 蝦米
    10 克
  • 150 克
  • 鹽 (volitelně)
    1 茶匙
  • 皮蛋 切碎(約1公分)
    3 顆
  • 玉米粒
    40 克
  • 蝦仁 切丁(約1公分)
    80 克
  • 豬肉絲
    80 克
  • 打散
    1 顆
  • 油條 剝碎
    30 克
  • 切蔥花
    25 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切塊
    60 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 38.2 g
Kalorie 2018.3 kJ / 482.8 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...