Zařízení & příslušenství
皮蛋海陸粥
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
高湯1600 克
-
蝦米10 克
-
米150 克
-
鹽 (volitelně)1 茶匙
-
皮蛋 切碎(約1公分)3 顆
-
玉米粒40 克
-
蝦仁 切丁(約1公分)80 克
-
豬肉絲80 克
-
蛋 打散1 顆
-
油條 剝碎30 克
-
蔥 切蔥花25 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
紅鯛魚片 切塊60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
38.2 g
Kalorie
2018.3 kJ /
482.8 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
61 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
3步驟料理奇蹟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
充滿好奇的料理家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan