Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
nebo 12 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Zabaione
15min
Agnolotti al brasato
3h
Bonèt
2h
Mini bonet
2h
Flan di cavolfiore
45min
Bagna cauda
35min
Semolino dolce
1u.
Fonduta svizzera
20min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min