Zařízení & příslušenství
Fonduta
Příprava 5min.
Celkový 8hod. 20min.
6 porzioni
Suroviny
-
400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
-
200 g di latte intero
-
4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
-
1 pizzico di pepe macinato
-
12 fette di pane, tostate12 fette di polenta tostate
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
24.7 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tuk
23.2 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
42.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Salse
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min.
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min.
Risotto Castelmagno e nocciole
30min.
Zabaione
15min.
Flan di cavolfiore
45min.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min.
Mini bonet
2hod.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min.
Brandacujun
45min.
Semolino dolce
1hod.
Bonèt
2hod.
Bagna cauda
35min.