
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
nebo 12 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 466 kcal / 1950 kJ
- Protein
- 24.7 g
- Tuk
- 23.2 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini ai porri
55min
Zabaione
15min
Fonduta con tartufo bianco
2hod. 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Flan al topinambur
40min
Brandacujun
45min
Bagna cauda
35min
Panissa
45min
Semolino dolce
1hod.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bonèt
2hod.
Polenta con fonduta di formaggi
1hod. 15min