Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
nebo 12 fette di pane tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini bonet
2j
Flan di cavolfiore
45 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Zabaione
15min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Semolino dolce
1j
Bonèt
2j
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Bagna cauda
35 Min