Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di spicchi di aglio a metà, senza anima
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di filetti d'acciuga sotto sale, dissalate e diliscate
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5981 kJ / 1429 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 151.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antipasto piemontese
25min
Mini bonet
2 godz.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Zabaione
15min
Frittelle di mele
40min
Cocotte persi pien
1 godz.
Martin sec al Barolo
4h 30min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Semolino dolce
1 godz.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2 godz.