Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 10 g di sale grosso
- 300 g di farina di ceci
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2h 5min
Pandolce genovese
1h 30min
Cappon magro
4h 30 min
Focaccia al formaggio
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Stroscia di Pietrabruna
50min
Buridda alla ligure
55min
Brandacujun
45min
Pansoti in salsa di noci
2h
Torta di riso salata
2h 10min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min