Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 10 g di sale grosso
- 300 g di farina di ceci
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Insalata di panissa con carciofi
55min
Cappon magro
4h 30min
Bagna cauda
35min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Torta di riso salata
2h 10 min
Semolino dolce
1 Std.
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Brandacujun
45 Min