Zařízení & příslušenství
草莓甜貝果
Příprava 50min.
Celkový 3hod.
5 個
Suroviny
酒漬草莓乾
-
草莓乾30 克
-
荔枝酒
貝果麵糰
-
冰水132 克
-
牛奶30 克
-
鹽5 克
-
細砂糖12 克
-
無鹽奶油12 克
-
高筋麵粉300 克
-
新鮮酵母5 克
-
蜂蜜6 克
燙麵及烘烤
-
水1000 克
-
蜂蜜50 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
188 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
1174.7 kJ /
281 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵包職人-吳克己
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan