Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine de yaourt (la veille)
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le zeste de 2 citrons verts non traités
- 120 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 300 g de yaourt à la grecque
- 300 g de myrtilles
Le coulis de myrtille (le jour même)
- 150 g de myrtilles
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 958.6 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmelade de clémentines
40min
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4h 40min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Compote rhubarbe fraise
35min
Menu veggie - Perles du Japon, lait d'amande, compotée de mirabelles
55min
Crème au fromage blanc et rhubarbe
30min
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Orange curd
6h 25min
Coulis de fruits
10min