Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La terrine de yaourt (la veille)
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le zeste de 2 citrons verts non traités
- 120 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 300 g de yaourt à la grecque
- 300 g de myrtilles
Le coulis de myrtille (le jour même)
- 150 g de myrtilles
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 958.6 kJ / 229.5 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4h 15min
Semifrio pêche-abricot
3 Std. 35 Min
Charlotte aux nectarines
7 Std.
Trifle à la rhubarbe
2h 45min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min
Semifreddo (parfait glacé)
9 godz.
Fontainebleaux et coulis de cerises
4h 40min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24hod.
Galette des Rois aux noisettes et confit de citron
15 godz.
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min