Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 99.5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Chutney de poires
55min
Sphère comme une orange sanguine
18h
Confiture de quetsches à la cannelle
6 godz.
Chutney à la mangue
4 Std.
Chutney de figues
4 Std.
Velouté au riesling
25 Min
Chinois des Rois à la frangipane
2 Std.