Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 99.5 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Les beurres aromatisés
24h
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Chutney d'ananas
35 Min
Sabayon anisé
15min
Chutney de figues
4h
Fumet de crustacés
25 min
Velouté au riesling
25 min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 Min
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35 Min
Gelée de raisin
6 godz.