Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 24 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Pressé de raie
14 Std.
Fumet de poisson
2h 10min
Bisque de crevettes
30min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Chutney mangue-raisin
35min
La cuisson des langoustines
40min
Saumon gravlax
60 godz. 30 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Brandade de morue et persillade
50 min