Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 24 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie gras sous-vide
72h
Saumon gravlax
60h 30 min
Salade de raie
1h 45 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Fumet de crustacés
25 min
Sauce américaine
55 min
Bisque de crevettes
30 min
Sauce dieppoise
35 min
Raie aux câpres
45 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min