Fumet de poisson

Fumet de poisson

4.5 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
600 g

Suroviny

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 30 g d'échalotes
  • 50 g de carotte coupée en tronçons
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
  • 1 bouquet garni
  • 600 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 g

Sodík 24 mg
Protein 3 g
Kalorie 1497 kJ / 363 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...