Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 24 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Fumet de crustacés
25min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Crabes farcis
1 godz. 15 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Fumet de poisson
2h 10min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Bisque de crevettes
30 Min
Raie aux câpres
45 Min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min