Kompatibilní verze
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
- 290 g apă
- 10 g vin alb
- 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- ½ - 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 10 g sos de soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Sodík
- 257.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shake proteic cu cafea
5min
Cremă de brânză din caju
10 Min
Pastă de măsline
5min
Pate de ciuperci
1h 30min
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25min
Granola cu fructe
Žádné hodnocení
Bile proteice cu migdale și nuci pecan
10 Min
Băutură de migdale
8 godz. 40 min
Pâté de ciuperci
1ωρ. 25 λεπτ.
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40 Min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1h 20min