Zařízení & příslušenství
Rychlé zapečené brambory à la gratin
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
máslo na vymazání
-
150 gramů goudy na kousky
-
800 gramů brambor oloupaných, na menší kousky
-
50 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
150 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 špetky mletého muškátového květu
-
čerstvá pažitka nasekaná, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
858 mg
Protein
16 g
Kalorie
1420.3 kJ /
339.3 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sacharidy
39.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zapékáme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1hod. 5min.
Gratinované brambory
1hod. 15min.
Rychlé makaróny z trouby
1hod. 10min.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Špagety s rajčaty a slaninou
35min.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1hod.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min.