
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 - 350 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky medu
- 10 - 15 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 600 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na potření těsta
- 10 gramů soli
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 5407 kJ / 1292 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 207.1 g
- Tuk
- 41.3 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 30.3 g
- Sodík
- 3972.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlý chléb
50 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Chléb s černým pivem bez kynutí
1 godz. 10 min
Celozrnné croissanty
1h 20min
Tortilly z celozrnné mouky
1h
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Pivní chléb
3h 40min
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Domácí chléb se zákysem
2 Std. 10 Min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min