Zařízení & příslušenství
Celozrnný chléb
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
4 porce
Suroviny
-
330 - 350 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky medu
-
10 - 15 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
600 gramů celozrnné pšeničné mouky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na potření těsta
-
10 gramů soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
3972.6 mg
Protein
36.2 g
Kalorie
5407 kJ /
1292 kcal
Tuk
41.3 g
Vláknina
30.3 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
207.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pečte s ROCKSTARS
14 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tvarohové housky
1hod. 50min.
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min.
Toustový chléb se špenátovým pestem
1hod. 55min.
Celozrnný horský chléb
1hod. 30min.
Špaldovo-mrkvový chléb
1hod. 40min.
Jogurtové bulky se sezamem
1hod. 30min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.