Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les épinards
- 100 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 1200 g d'épinards en branches, surgelés, décongelés, égouttés (soit env. 950 g)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
La sauce béchamel
- 500 g de lait, froid
- 50 g de beurre
- 50 g de farine
- ¾ de c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 250 g de ricotta fraîche
- 1 citron, bio, zeste râpé
- 30 g de jus de citron
La finition
- 10 g de beurre
- 12 feuilles de lasagne (sans précuisson)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Risotto aux poivrons
35min
Lasagnes
2h
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2h
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Risotto à la courge
35min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min