抗氧番茄炒牛肉碎

抗氧番茄炒牛肉碎

2.9 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 牛肉肉糜
    150 克
  • 番茄 切小块
    500 克
  • 100 克
  • 海盐 (约½茶匙)
    2 克
  • 现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)
    3 克
  • 香菜 切末
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 457 mg
Protein 15 g
Kalorie 1150.6 kJ / 275 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sacharidy 10.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...