Zařízení & příslušenství
抗氧番茄炒牛肉碎
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
牛肉肉糜150 克
-
番茄 切小块500 克
-
水100 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
-
现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)3 克
-
香菜 切末5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
457 mg
Protein
15 g
Kalorie
1150.6 kJ /
275 kcal
Tuk
20.5 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sacharidy
10.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
产后修复这样吃
30 recepty/-ů
Čína
Čína