Kompatibilní verze
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 citrons verts non traités
- 120 g de sucre en poudre
- 6 œufs
- 500 g de ricotta
- 30 g de fécule de maïs
- 130 - 180 g de framboises fraîches
- sucre glace maison, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1054.5 kJ / 251.6 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 106.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 Std. 10 Min
Petits gâteaux vapeur aux poires et au sirop d'érable
35min
Biscuits aux épices et à l'orange
50 min
Focaccia aux figues
2h 10min
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
50 min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 godz. 40 min
Gâteau d’abricots à la ricotta
40min
Chiffon cake à l'orange
1 godz. 15 min
Cake à la ricotta et aux fruits rouges
1 godz. 15 min
Cake aux miel, chocolat et amandes
1 Std. 10 Min
Gâteau chocolat-café meringué
1 Std. 10 Min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3h 45 min