
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos (reservar la parte verde y tierna de los tallos)
- 800 g de bondiola de cerdo en cubos (aprox. de 2 cm)
- 150 g de cerveza negra
- 60 g de salsa barbacoa
- 5 granos de pimienta blanca
- 30 g de azúcar moreno oscuro
- 1 cucharadita de ají molido
- 2 pellizcos de sal
- 1 manzana pelada, sin semillas y cortada en cubitos
Armado
- 15 tapas de empanadas (hojaldradas o criollas)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 174 kcal / 728 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Bizcochuelo de vainilla
40min
Licuado de banana y dulce de leche
5min
Pastel de pollo y puerro
50min
Budín de mandarinas
55min
Tarta Pascualina
1hod. 30min
Tarta soufflé de espinaca
1hod.
Salsa criolla
5min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1hod. 25min
Chipa
30min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1hod. 40min
Budín de naranja
1hod.
Empanadas de carne
1hod. 50min