Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos (reservar la parte verde y tierna de los tallos)
- 800 g de bondiola de cerdo en cubos (aprox. de 2 cm)
- 150 g de cerveza negra
- 60 g de salsa barbacoa
- 5 granos de pimienta blanca
- 30 g de azúcar moreno oscuro
- 1 cucharadita de ají molido
- 2 pellizcos de sal
- 1 manzana pelada, sin semillas y cortada en cubitos
Armado
- 15 tapas de empanadas (hojaldradas o criollas)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Tarta Pascualina
1h 30min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55 Min
Salsa criolla
5min
Chipa
30min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Budín de naranja
1h
Tarta soufflé de espinaca
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min