Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos (reservar la parte verde y tierna de los tallos)
- 800 g de bondiola de cerdo en cubos (aprox. de 2 cm)
- 150 g de cerveza negra
- 60 g de salsa barbacoa
- 5 granos de pimienta blanca
- 30 g de azúcar moreno oscuro
- 1 cucharadita de ají molido
- 2 pellizcos de sal
- 1 manzana pelada, sin semillas y cortada en cubitos
Armado
- 15 tapas de empanadas (hojaldradas o criollas)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Empanadas de humita
1h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pepitas
55min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Empanadas de carne
1h 50min
Cuadraditos de limón y amapola
45 min
Budín de naranja
1 godz.
Salsa criolla
5 min
Budín de mandarinas
55min
Chipa
30 min