Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peceto
- 2 cucharadas de mostaza
- 1000 g de carne peceto en un trozo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de orégano fresco
- 1 cucharada de hierbas frescas variadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 1 diente de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de morrón rojo o una mitad roja y una verde en cuartos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 750 g de tomates en mitades
- 750 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635 kJ / 391 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Tarta Pascualina
1h 30min
Salsa criolla
5 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Licuado de banana y dulce de leche
5 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Budín de naranja
1 Std.
Pastel de papa
1h 10 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1u. 40min