Peceto al vapor con salsa de tomate

Peceto al vapor con salsa de tomate

3.9 11 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod.
6 portions

Suroviny

Peceto
  • de mostaza
    2 cucharadas
  • de carne peceto en un trozo
    1000 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de orégano fresco
    1 cucharada
  • de hierbas frescas variadas
    1 cucharada
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
Salsa
  • diente de ajo
    1
  • de cebolla en cuartos
    300 g
  • de morrón rojo o una mitad roja y una verde en cuartos
    150 g
  • de zanahoria en trozos
    200 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de tomates en mitades
    750 g
  • de agua
    750 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 391 kcal / 1635 kJ
Protein 36 g
Tuk 20 g
Sacharidy 16 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...