Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de papas en trozos de 3-4 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de morrón verde en trozos
- 100 g de morrón rojo en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
-
150
g de tomate triturado en conserva
nebo 150 g de puré de tomate - 450 g de fumet de pescado o de marisco (se puede sustituir por agua con una cucharada de concentrado de verduras)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 600 g de abadejo sin piel, ni espinas, en trozos de 4-5 cm
- 1 cucharadita de pimienta de Cayena molida
- perejil fresco picado para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 675 kJ / 161 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Ensalada con pollo dorado, uvas y pasas
25min
Pan de carne con puré de papas
50 min
Fajitas de pollo
15min
Champiñones rellenos
Žádné hodnocení
Dulce de leche
50 min
Puchero
1h
Fideos orientales con pollo
30min
Lomo con mayonesa de chimichurri
40min
Empanadas de verdura
1h 50min
Fajitas de carne
1h