Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de papas en trozos de 3-4 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de morrón verde en trozos
- 100 g de morrón rojo en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
-
150
g de tomate triturado en conserva
nebo 150 g de puré de tomate - 450 g de fumet de pescado o de marisco (se puede sustituir por agua con una cucharada de concentrado de verduras)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 600 g de abadejo sin piel, ni espinas, en trozos de 4-5 cm
- 1 cucharadita de pimienta de Cayena molida
- perejil fresco picado para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 675 kJ / 161 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche de hamburguesa
2h 10min
Pan de carne con puré de papas
50min
Flan
5h 30min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 godz. 10 min
Guiso marinero con papas
45min
Nuggets de pollo
20 min
Ensalada campera
1h 10min
Arroz con pollo y verduras
30min
Puchero
1h
Locro
25hod. 15min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Masa básica de pizza
1h