Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)

Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)

4.6 51 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 15min
25 pezzi

Suroviny

  • di zucchero
    50 g
  • arancia, preferibilmente biologica solo la scorza, (senza la parte bianca)
    1
  • limone, preferibilmente biologico solo la scorza, (senza la parte bianca)
    1
  • di ricotta vaccina o di pecora, ben scolata dal siero
    250 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • uova
    2
  • di latte
    150 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di lievito in polvere per dolci
    16 g
  • olio di arachidi q.b. per friggere
  • zucchero a velo a piacere

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 119 kcal / 498 kJ
Protein 2.8 g
Tuk 6.8 g
Sacharidy 11.6 g
Vláknina 0.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...