Crostata al cioccolato e burro di arachidi

Crostata al cioccolato e burro di arachidi

3.1 17 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 30min.
12 fette

Suroviny

Pasta frolla
  • 60 g di acqua
  • 100 g di zucchero di canna integrale
  • 60 g olio di semi di girasole
  • 250 g farina tipo 2
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 4 g di lievito in polvere per dolci
  • ½ limone la scorza grattugiata
Crema cioccolato
  • 100 g cioccolato fondente (85% di cacao)
  • 50 g di zucchero di canna integrale
  • 250 g di acqua
  • 200 g di latte parzialmente scremato
  • 6 g di agar agar
Terminare la preparazione
  • burro di arachidi a piacere
  • arachidi tostate tritate grossolanamente, a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 14.3 mg
Protein 5 g
Kalorie 1005.6 kJ / 240.3 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 32.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...