Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 60 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna integrale
- 60 g di olio di semi di girasole
- 250 g di farina tipo 2
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 4 g di lievito in polvere per dolci
- ½ limone, la scorza grattugiata
Crema cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (85% di cacao)
- 50 g di zucchero di canna integrale
- 250 g di acqua
- 200 g di latte parzialmente scremato
- 6 g di agar agar
Terminare la preparazione
- burro di arachidi, a piacere
- arachidi tostate tritate grossolanamente, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1005.6 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 14.3 mg
Alternativní recepty
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Torta gelato cocco e lamponi (vegan)
5 Std. 30 Min
Crostata morbida gianduia e fragole
1 Std.
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Cornetti alla frutta secca (vegan)
2h 10min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Cheesecake alle arachidi salate
3 Std. 30 Min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 Std. 10 Min
Cheesecake al Prosecco
5h
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min