Kompatibilní verze
Tocană de vițel și legume gătită lent, în stil asturian
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g ulei de măsline
- 3 căței de usturoi
- 500 g carne de vițel pentru friptură, fără os, tăiată cuburi (3 cm) (zvântată cu hârtie absorbantă)
- 100 g vin alb
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți sau sferturi
- 10 g făină
- 70 - 80 g jambon crud-uscat, cuburi
- 1 lingură boia de ardei
- 400 g supă de carne
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 600 - 700 g amestec de legume congelate
- 4 ouă fierte, tăiate sferturi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1026.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tocăniță de porc cu ardei
40min
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Sushi cu quinoa și cartof dulce
Žádné hodnocení
Mămăligă cu ragu consistent de carne
Žádné hodnocení
Salată de caracatiță și cartofi
Žádné hodnocení
Porchetta cu pere și ceapă
12h
Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”
50min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Žádné hodnocení
Covrigi fără gluten
1 Std. 50 Min
Pere la aburi, cu sos de ciocolată și cardamom
40min
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1h 10 min
Tocană de vită cu gnocchi
1 godz. 30 min