![Pan de trigo con masa madre Pan de trigo con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c5c8effc-9d51-46e7-b86c-c968a9f9fcf8/Derivates/f3565049-b2da-45d9-af43-46eaae22c4f1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9277 kJ / 2217 kcal
- Protein
- 72.5 g
- Sacharidy
- 436.5 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 4784.9 mg
Alternativní recepty
Masa madre de centeno
96h 20min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16h
Pan retorcido con masa madre
16h