
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2217 kcal / 9277 kJ
- Protein
- 72.5 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 436.5 g
- Vláknina
- 16 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 4784.9 mg
Alternativní recepty
Pan blanco
3hod. 10min
Pan Venecia
17hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.