Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9277 kJ / 2217 kcal
- Protein
- 72.5 g
- Sacharidy
- 436.5 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 4784.9 mg
Alternativní recepty
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre en polvo
24h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Masa madre de centeno
96u. 20min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.