Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 60 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 60 g de harina de fuerza
Poolish
- 60 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 60 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 270 g de agua fría
- 470 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9277 kJ / 2217 kcal
- Protein
- 72.5 g
- Sacharidy
- 436.5 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 16 g
- Sodík
- 4784.9 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Chapata con masa madre
17h
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14h 30min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min