Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 16hod. 45min.
1 unidad

Suroviny

Masa madre de centeno
  • 260 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
  • 50 g de pan rallado
  • 100 g de agua
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 80 g de agua fría
  • 200 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 - 3 cucharaditas de especias para pan (volitelně)
  • 10 g de aceite
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (volitelně)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 6314.3 mg
Protein 70.2 g
Kalorie 9680 kJ / 2313 kcal
Tuk 26.1 g
Vláknina 49.9 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 453.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...