Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 16hod. 45min
1 unidad

Suroviny

Masa madre de centeno
  • de agua
    260 g
  • de pie de masa de centeno
    20 g
  • de harina integral de centeno
    200 g
Soaker frío
  • de pan rallado
    50 g
  • de agua
    100 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    80 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de harina integral de centeno
    150 g
  • de sal (aprox. 15 g)
    2 ½ cucharaditas
  • de especias para pan (volitelně)
    2 - 3 cucharaditas
  • de aceite
    10 g
  • de semillas de hinojo (volitelně)
    2 cucharaditas

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 2313 kcal / 9680 kJ
Protein 70.2 g
Tuk 26.1 g
Sacharidy 453.2 g
Vláknina 49.9 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sodík 6314.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...