Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de azúcar
- 150 g de agua
- 100 g de vino de Oporto
- 2 - 3 tiras de piel de limón
- 1 palo de canela
- 6 manzanas Golden sin piel ni semillas, en cuartos
- 6 bolas de helado de vainilla para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 70.6 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 84.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Peras en almíbar
1h 40min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Higos o brevas con helado de yogur y dulce de higo
4 Std.
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20 min
Postre de pera y queso cremoso
20 min
Manzanas con sabayón de sidra
40 min
Compota de albaricoque
45 min
Crema helada de naranja
9 Std. 20 Min
Manzanas en almíbar de moscatel
25min
Naranja en almíbar de especias
4h 20min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min