Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3071 kJ / 734 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 135.7 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1594.1 mg
Alternativní recepty
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Piruletas con fresa
40min
El brioche de Paco Torreblanca
9h
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Kringle de cebolla y parmesano con masa madre
11 Std. 15 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Masa madre de trigo
96h
Pan gallego con masa madre
15h 30min