
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3071 kJ / 734 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 135.7 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1594.1 mg
Alternativní recepty
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de centeno
96hod. 20min
Masa madre de trigo
96hod.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Mini baguettes rústicas
16hod. 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.