Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour les ramequins
- 6 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
- 6 petits-suisses, 20% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 230 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Blinis sans gluten
2h
Quiche sans gluten poireau-chèvre
1h 30min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Cake salé sans gluten
1h 25min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte brisée sans gluten
5min