Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour les ramequins
- 6 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
- 6 petits-suisses, 20% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 230 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Cake salé sans gluten
1h 25 min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Choux brésiliens au fromage sans gluten
1 Std.
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 Std. 15 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Gâteau choco minute comme un soufflé
25 min
Friand aux légumes sans gluten
45 Min
Pâte brisée sans gluten
5 min