Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour les ramequins
- 6 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de gruyère ou autre fromage à pâte dure, coupé en morceaux
- 6 petits-suisses, 20% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 230 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Friand aux légumes sans gluten
45 min
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1h 10min
Soufflé au caramel
35min
Brioche sans gluten
2h 15min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Blinis sans gluten
2u.
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Cake salé sans gluten
1h 25min