Zařízení & příslušenství
雞蛋粉絲皇宮菜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
黑麻油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
水250 克
-
皇宮菜 切段(5公分)150 克
-
冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘30 克
-
日式醬油10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
424.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
682.3 kJ /
163.1 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
4280.4 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
韭菜粉絲豬肉片
30min.
什錦小炒
Žádné hodnocení
豬肉蘑菇咖哩
35min.
干貝燴彩球
Žádné hodnocení
白菜獅子頭
1hod.
XO干貝醬炒雞棒腿
1hod.
大麥克風漢堡捲餅
Žádné hodnocení
熱帶芒果雞肉捲
50min.
希臘肉醬茄子捲
Žádné hodnocení
韓式嫩豆腐鍋
Žádné hodnocení
日式關東煮
Žádné hodnocení
番茄起司歐姆蛋
Žádné hodnocení