Zařízení & příslušenství
韓式嫩豆腐鍋
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
油15 克
-
豬絞肉100 克
-
韓國辣椒醬25 克
-
醬油20 克
-
蠔油15 克
-
糖1 小撮
-
水700 克
-
櫛瓜 切片100 克
-
金針菇 切除根部,剝散1 包
-
嫩豆腐 用湯匙挖成不規則形狀300 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨250 克
-
新鮮蚵仔 瀝乾120 克
-
蔥 切蔥花
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
974.1 mg
Protein
24 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tuk
13.8 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
通向世界的窗口
30 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan