Zařízení & příslušenství
麻油腰花
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 人份
Suroviny
-
豬腰 以清水將表面沖洗乾淨200 克
-
黑麻油30 克
-
薑 切絲20 克
-
水20 克
-
米酒15 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
793.8 mg
Protein
15 g
Kalorie
806.6 kJ /
192.8 kcal
Tuk
11.9 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
8313.3 g
Sacharidy
2.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
韭菜粉絲豬肉片
30min
什錦小炒
Geen beoordelingen
豬肉蘑菇咖哩
35min
干貝燴彩球
Geen beoordelingen
白菜獅子頭
1u.
XO干貝醬炒雞棒腿
1u.
大麥克風漢堡捲餅
Geen beoordelingen
熱帶芒果雞肉捲
50min
希臘肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
韓式嫩豆腐鍋
Geen beoordelingen
日式關東煮
Geen beoordelingen
番茄起司歐姆蛋
Geen beoordelingen