Zařízení & příslušenství
甜豌豆炒蝦仁
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮甜豌豆 剝去兩側粗纖維150 克
-
水1 大匙
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切塊60 克
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
412.8 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
514.7 kJ /
123 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
4184.6 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給
64 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
韭菜粉絲豬肉片
30min.
什錦小炒
Žádné hodnocení
豬肉蘑菇咖哩
35min.
干貝燴彩球
Žádné hodnocení
白菜獅子頭
1hod.
XO干貝醬炒雞棒腿
1hod.
大麥克風漢堡捲餅
Žádné hodnocení
熱帶芒果雞肉捲
50min.
希臘肉醬茄子捲
Žádné hodnocení
韓式嫩豆腐鍋
Žádné hodnocení
日式關東煮
Žádné hodnocení
番茄起司歐姆蛋
Žádné hodnocení