花生豬腳湯

花生豬腳湯

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
2 人份

Suroviny

  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 1000 克
  • 豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    600 克
  • 甘草
    1 片
  • 白胡椒粒
    3 粒
  • 罐頭花生 洗淨,備用
    100 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 330.3 mg
Protein 43.6 g
Kalorie 2609.9 kJ / 623.8 kcal
Tuk 45.3 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 8419.6 g
Sacharidy 11.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...