Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 1000 克 水
- 600 克 豬腳 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
- 1 片 甘草
- 3 粒 白胡椒粒
- 100 克 罐頭花生 ,洗淨,備用
- ½ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2609.9 kJ / 623.8 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 45.3 g
- Nasycený tuk
- 8419.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 330.3 mg