蔬菜燉羊肉和庫司庫司

蔬菜燉羊肉和庫司庫司

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 香菜 略切碎
    4 根
  • 巴西利 只取葉子
    4 根
  • 洋蔥 切塊
    120 克
  • 羊肩肉 切塊,約 4公分
    500 克
  • 3 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 橄欖油
    40 克
  • 紅蘿蔔
    150 克
  • 蕪菁
    80 克
  • 櫛瓜
    200 克
  • 庫司庫司(中型)
    300 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 350 克
  • 500 克
  • 肉桂粉
    1 ½ 茶匙
  • 乾薑粉
    1 茶匙
  • 葡萄乾
    100 克
  • 罐裝鷹嘴豆 瀝乾水份
    260 克
  • 番紅花粉
    1 小撮

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 37.5 g
Kalorie 4026 kJ / 962.2 kcal
Tuk 44.5 g
Vláknina 12.9 g
Sacharidy 104.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...