
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 根 香菜 ,略切碎
- 4 根 巴西利 ,只取葉子
- 120 克 洋蔥 ,切塊
- 500 克 羊肩肉 ,切塊,約 4公分
- 3 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 胡椒粉
- 40 克 橄欖油
- 150 克 紅蘿蔔
- 80 克 蕪菁
- 200 克 櫛瓜
- 300 克 庫司庫司(中型)
- 20 克 橄欖油
- 350 克 水
- 500 克 水
- 1 ½ 茶匙 肉桂粉
- 1 茶匙 乾薑粉
- 100 克 葡萄乾
- 260 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾水份
- 1 小撮 番紅花粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 962.2 kcal / 4026 kJ
- Protein
- 37.5 g
- Tuk
- 44.5 g
- Sacharidy
- 104.6 g
- Vláknina
- 12.9 g