Zařízení & příslušenství
南瓜蔓越莓麵包
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
7 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用350 克
-
南瓜 去皮,切塊100 克
-
水85 克
-
黑糖25 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油30 克
-
高筋麵粉285 克
-
鹽¾ 茶匙
-
蔓越莓乾60 克
-
南瓜籽50 克
-
水 發酵用250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
278.3 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
1028.8 kJ /
245.9 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
42.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
溫馨烘焙坊
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan