Zařízení & příslušenství
烤雞佐法式燉菜
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油40 克
-
黃芥末20 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
煙燻紅椒粉1 茶匙
-
全雞1200 克
-
洋蔥 切塊,(2-3 公分)250 克
-
紅甜椒 切塊,(2-3 公分)150 克
-
青椒 切塊,(2-3 公分)150 克
-
櫛瓜 切丁,(約 1 公分)300 克
-
罐頭番茄400 克
-
鹽1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
3701 mg
Protein
28.5 g
Kalorie
3638.7 kJ /
869.7 kcal
Tuk
52 g
Vláknina
22.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
82.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan