烤雞佐法式燉菜

烤雞佐法式燉菜

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 橄欖油
    40 克
  • 黃芥末
    20 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 煙燻紅椒粉
    1 茶匙
  • 全雞
    1200 克
  • 洋蔥 切塊,(2-3 公分)
    250 克
  • 紅甜椒 切塊,(2-3 公分)
    150 克
  • 青椒 切塊,(2-3 公分)
    150 克
  • 櫛瓜 切丁,(約 1 公分)
    300 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 - 2 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 3701 mg
Protein 28.5 g
Kalorie 3638.7 kJ / 869.7 kcal
Tuk 52 g
Vláknina 22.9 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 82.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...