Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 新鮮檸檬汁
- 200 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
-
2
大匙 雞高湯醬
nebo 1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水) - 400 克 水
- 1 粒 蒜頭 ,未剥皮
- 600 克 去皮雞胸肉 ,切成方塊 (3公分)
- 200 克 防風草根 ,切成方塊 (3公分)
- 3 小撮 鹽 ,依個人口味調整
- 2 顆 蛋黃
- 20 克 玉米粉
- 2 小撮 胡椒粉
- 新鮮巴西利葉 ,切碎,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1730.5 kJ / 412.8 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 751.3 mg