Zařízení & příslušenství
山藥蛤蜊蒸雞肉
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油10 克
-
水535 克
-
新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)100 克
-
鈕扣菇 泡軟15 克
-
糖½ 茶匙
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
573.2 mg
Protein
21.1 g
Kalorie
748.3 kJ /
178.9 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
201 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
58 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan