山藥蛤蜊蒸雞肉
TM6 TM5

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 日式醬油
  • 535 克 水
  • 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)
  • 15 克 鈕扣菇 ,泡軟
  • ½ 茶匙 糖
  • 200 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
748.3 kJ / 178.9 kcal
Protein
21.1 g
Sacharidy
12.6 g
Tuk
4.9 g
Nasycený tuk
201 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
573.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty