山藥蛤蜊蒸雞肉

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 535 克
  • 新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)
    100 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 573.2 mg
Protein 21.1 g
Kalorie 748.3 kJ / 178.9 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 201 g
Sacharidy 12.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...