蠔油燜雙菇
TM6

蠔油燜雙菇

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 25 克 乾香菇 ,厚肉
  • 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 25 克 油
  • 180 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊
  • 200 克 熟竹筍 ,切塊
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油
  • 35 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 糖
  • 80 克 水 ,或泡香菇的水

Nutriční hodnoty
na 4 人份
Kalorie
1885.9 kJ / 450.8 kcal
Protein
14.1 g
Sacharidy
44.7 g
Tuk
27 g
Nasycený tuk
4 g
Vláknina
10.4 g
Sodík
1838.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty