蠔油燜雙菇

蠔油燜雙菇

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 乾香菇 厚肉
    25 克
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 25 克
  • 杏鮑菇 切滾刀塊
    180 克
  • 熟竹筍 切塊
    200 克
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    15 克
  • 蠔油
    35 克
  • ¼ 茶匙
  • 或泡香菇的水
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 1838.6 mg
Protein 14.1 g
Kalorie 1885.9 kJ / 450.8 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 10.4 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 44.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...