Zařízení & příslušenství
蠔油燜雙菇
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
乾香菇 厚肉25 克
-
水
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
油25 克
-
杏鮑菇 切滾刀塊180 克
-
熟竹筍 切塊200 克
-
米酒20 克
-
醬油15 克
-
蠔油35 克
-
糖¼ 茶匙
-
水 或泡香菇的水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
1838.6 mg
Protein
14.1 g
Kalorie
1885.9 kJ /
450.8 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
10.4 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
44.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秋冬山珍
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan