義式紙包蒸魚排
TM6

義式紙包蒸魚排

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 5 克 蒜頭
  • 20 克 橄欖油
  • 100 克 小番茄 ,對切剖半
  • 6 粒 去核綠橄欖 ,切片
  • 50 克 不甜白酒
  • 50 克 鴻喜菇 ,約半包,切除底部,剝散
  • 100 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
  • ½ 根 櫛瓜 ,去籽,切塊
  • 1 片 白肉魚排 ,去骨帶皮半邊魚排
  • ½ 茶匙 鹽
  • 黑胡椒粉
  • 500 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
189.7 kcal / 793.8 kJ
Protein
9.4 g
Tuk
11.9 g
Sacharidy
7.9 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sodík
447.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty