Zařízení & příslušenství
義式紙包蒸魚排
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭5 克
-
橄欖油20 克
-
小番茄 對切剖半100 克
-
去核綠橄欖 切片6 粒
-
不甜白酒50 克
-
鴻喜菇 約半包,切除底部,剝散50 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
-
櫛瓜 去籽,切塊½ 根
-
白肉魚排 去骨帶皮半邊魚排1 片
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
447.1 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
793.8 kJ /
189.7 kcal
Tuk
11.9 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
愛的餐桌
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan