
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 克 蒜頭
- 20 克 橄欖油
- 100 克 小番茄 ,對切剖半
- 6 粒 去核綠橄欖 ,切片
- 50 克 不甜白酒
- 50 克 鴻喜菇 ,約半包,切除底部,剝散
- 100 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
- ½ 根 櫛瓜 ,去籽,切塊
- 1 片 白肉魚排 ,去骨帶皮半邊魚排
- ½ 茶匙 鹽
- 黑胡椒粉
- 500 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 189.7 kcal / 793.8 kJ
- Protein
- 9.4 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 447.1 mg