義式紙包蒸魚排

義式紙包蒸魚排

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    5 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 小番茄 對切剖半
    100 克
  • 去核綠橄欖 切片
    6 粒
  • 不甜白酒
    50 克
  • 鴻喜菇 約半包,切除底部,剝散
    50 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    100 克
  • 櫛瓜 去籽,切塊
    ½ 根
  • 白肉魚排 去骨帶皮半邊魚排
    1 片
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 447.1 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 793.8 kJ / 189.7 kcal
Tuk 11.9 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 7.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...