檸檬燒雞
TM6 TM5 TM31

檸檬燒雞

3.6 ( 18 hodnocení )

Suroviny

  • 20 克 蒜頭
  • 100 克 洋蔥 切塊
  • 600 克 帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)
  • ½ 大匙 橄欖油
  • 3 大匙 日式醬油
  • 2 大匙 味醂
  • 2 大匙 清酒
  • ½ 顆 檸檬汁
  • 30 克 蔥 切段

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
225 kcal / 943 kJ
Protein
23.1 g
Tuk
10.4 g
Sacharidy
5.9 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty