Zařízení & příslušenství
檸檬燒雞
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)600 克
-
橄欖油½ 大匙
-
日式醬油3 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒2 大匙
-
檸檬汁½ 顆
-
蔥 切段30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.1 g
Kalorie
943 kJ /
225 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan