檸檬燒雞

檸檬燒雞

3.5 20 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    600 克
  • 橄欖油
    ½ 大匙
  • 日式醬油
    3 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 檸檬汁
    ½ 顆
  • 切段
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 23.1 g
Kalorie 943 kJ / 225 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 5.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...