
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蒜頭
- 100 克 洋蔥 切塊
- 600 克 帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)
- ½ 大匙 橄欖油
- 3 大匙 日式醬油
- 2 大匙 味醂
- 2 大匙 清酒
- ½ 顆 檸檬汁
- 30 克 蔥 切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 225 kcal / 943 kJ
- Protein
- 23.1 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Vláknina
- 1 g