烤大蝦佐酪梨莎莎

烤大蝦佐酪梨莎莎

3.7 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 酪梨 切塊(約3公分)
    300 克
  • 蘋果 切塊(約3公分)
    30 克
  • 番茄 切塊
    70 克
  • 新鮮青辣椒 切段
    25 克
  • 新鮮香菜 取莖
    10 克
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 生草蝦 去鬚腳、開背去腸泥
    6 隻
  • 白酒
    1 大匙
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20 g
Kalorie 1104 kJ / 264 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...