Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 洋蔥, 切塊(約3公分)
- 300 克 酪梨, 切塊(約3公分)
- 30 克 蘋果, 切塊(約3公分)
- 70 克 蕃茄, 切塊
- 25 克 新鮮青辣椒, 切段
- 10 克 新鮮香菜, 取莖
- 1 茶匙 檸檬汁
- ½ 茶匙 鹽
- 6 隻 大草蝦, 去鬚腳、開背去腸泥
- 1 大匙 白酒
- 1 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 匈牙利辣紅椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8 g