黃豆燉牛腱
TM6 TM5

黃豆燉牛腱

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1400 克 水
  • 30 克 醬油
  • 15 克 糖
  • 10 克 米酒
  • 15 克 蔥 ,切段(約4公分)
  • 20 克 嫩薑 ,切片
  • 200 克 牛腱 ,對半切,預先川燙去血水
  • 40 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
666.2 kJ / 159.2 kcal
Protein
14.7 g
Sacharidy
13.5 g
Tuk
4.6 g
Nasycený tuk
313.8 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
791.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty