黃豆燉牛腱

黃豆燉牛腱

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
2 人份

Suroviny

  • 1400 克
  • 醬油
    30 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 嫩薑 切片
    20 克
  • 牛腱 對半切,預先川燙去血水
    200 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 791.6 mg
Protein 14.7 g
Kalorie 666.2 kJ / 159.2 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 313.8 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...